Нова инициатива

Здравейте,
Оказва се, че това е първата ми статия за блога, откакто поех “Вълшебен възел” от Яна :). Вълнувам се много за идеята, която ще ви споделя и се надявам тя да допадне на много хора и да облагодетелства още повече.


FB_IMG_1462044197435
И така, какво съм намислила? Първо, идеята не е моя, а ме впечатли от една моя английска “колежка”, която има библиотека за слингове на Острова. Оказа се, че няколко библиотеки там прилагат това, което ми се иска да направим и тук. А то е – безплатен наем на еластичен слинг-шал за новородени бебчета :)! Целта е да стимулираме и подпомогнем носенето на най-малките и нуждаещи се и да ги приобщим към бебеносенето…основно носачите, де :). Как точно ще се прилага схемата? Имате бебче на възраст 0-3 месеца, свързвате се с нас и получавате безплатен “наем” на еластичен слинг за период от един месец. След това не сте длъжни да продължите с платен наем, но, ще се радваме, ако го направите или решите да си закупите носилка от нас :).

FB_IMG_1462044050042
Намирам идеята за много вдъхновяваща и вярвам, че ще помогне в първите и най-чувствителни дни с малко бебче у дома. Еластичният слинг е лесен и много предпочитан вариант за носилка за новородени.
За целите на каузата, обаче, а и не само на тази, Библиотеката с благодарност приема като дарение вашите употребявани, но здрави еластични слингове. За да може повече бебенца и семейства да се се възползват, трябва сериозно да обогатим скромната носилкова база на Библиотеката. В момента нямам ебюджет за закупуване на голямо количество носилки, така че, ако имате неизползвана такава – еластичен слинг, а защо не и други видове носилки, моля свържете се с нас на info@fairyknot.org, на телефон 0876450812 или ни пишете във Фейсбук.
Цвети

Споделете с нас вашият опит