Как да наемете слинг, ако не живеете във Варна?

Да живеете във Варна не е задължително условие за да можете да се възползвате от нашите услуги. Бихте могли да наемете слинг и дистанционно. Това може да се случи като ни изпратите мейл на info@fairyknot.org, в който да ни кажете кой слинг сте си харесали както и начин на доставка, който предпочитате. Ние ще ви изпратим заемна форма, която да попълните. Необходимо е също така да изпратите предварително депозита и наема за конкретния слинг. Има различни варианти за плащане и доставка на избрания слинг, които ще уточним допълнително според вашите лични предпочитания.

Възможни начини на доставка:

* Куриерска пратка

* Пощенска пратка

Възможни варианти за плащане:

* Банков трансфер

* Пощенски запис

* Паричен превод чрез EasyPay

Като оптимален вариант препоръчваме получаването на слинга да се осъществи чрез куриерска пратка и с предварително плащане по банков път.

Всички разходи са за сметка на наемателя!

Слинга се изпраща на наемателя след като е потвърдено плащането на наема и депозита. Срока на наема започва да тече от момента на изпращане на слинга към наемателя. Срока за наемане на слинга е 2 седмици (14 дни).

Желателно е наемателя да организира връщането на слинга, така че той да пристигне обратно при нас не по-късно от 2-3 дни след изтичането на срока на наема.

Депозитът се възстановява по избран от наемателя начин, след като слинга се върне в Библиотеката и е установено, че е в добро състояние.

Моля, прочетете предварително правилата и условията за наемане на слингове от Библиотеката.

Споделете с нас вашият опит